• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • chance

    Thursday, May 31, 2012
    assalamualaikum...

    Dah hujung bulan...tapi bulan ni aku x tulis apa2 lg..huhu..
    Nak kata busy...busy laa jugak sikit2...
    hmm...anyway..arini bukan aku nak cerita pasai greyson chance penyanyi muda tu..
    aku just terfikir...chance a.k.a peluang yang diberikan oleh Allah x patot di sia2kan..
    Next week aku ada 1 interview..
    Pagi2 lagi dah dapat call yang interview di awalkan 4.june..
    Kalo x..11 june...Ya ALLAH, Kau permudahkanlah perjalanan hidupku..

    Apa2 pon..nak kena get ready...
    aku x pernah bercita2 pon nak jadi pensyarah nih..
    tapi bila fikir, ilmu yang akan dicurahkan..
    akan membuahkan pahala2 kepadaku..
    teringin gak nak menceburi bidang nih..

    mock teaching?
    alaa...x pernah laa wat menda2 mcm ni..
    ajaq adik ku math mod penah laa..
    ini..nak ajaq budak2 besaq..
    ntah nakai..ntah baik..
    aku pon xtau..

    fikir2...

    p/s: nak ajaq apa nih?????
    p/ss: hepi bday kakli..





    1 comments:

    1. Narumi Isozaki said...:

      Salam~ ary tu awak tnya mcm mana masuk ipba yer? Kena apply kan moe.gov *kalau x salah* Then kalau terpilih ada interview indi n group. If I'm not mistaken, umur boleh apply sampai 21 tahun utk degree. =)

    Post a Comment