• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • kembali ke saina

    Sunday, July 17, 2011
    Salam sejahtera...

    "No Others" nyanyian SuJu telah mngejutkan aku dari tidur, rupa2nya kakli telah sampai kat shahab...so, kena laa p amik dia kul 5.30 pagi...oleh sebab harini ada Peperiksaan PTD, ak dah xleh nak sambung tdoq macam selalu...exam ni dibuat kat saina where is my old school..

    bila sampai sekolah, teringat kisah2 lampau...hehe..aku sempat jugak terserempak dengan cikgu mazlawati...sembang sat before masuk exam...

    anyway, soklan mmg killer...susah nak mati...ni bukan kes kipas susah mati...ni mmg btoi2 ssh maaa..tatau laa lulus ka dak..hopefully lulus laa...sebab kalo x lulus, next year dia akan panggil lagi..semua ada 5 seksyen..A-pengetahuan am, B-penyelesaian masalah, C-pemahaman, D-karangan dan E-essay...

    pas dah abeh exam, round2 saina sat...tengok kuarters2 ckgu..argghhh..rindunya kat sekolah..walaupun dolu2 kala aku bukannya student yang glemer...tapi saina tetap menjadi pujaan hatiku..hahaha...


    finally, aku pon balik umah dengan razan..


    p/s: aku mmg kekurangan ilmu bab2 pengetahuan mcm ni...hmmm..dapat ka x?

    1 comments:

    1. Mardhawiyyah said...:

      dapat aja dong si~ngee~

    Post a Comment